Πολιτική απορρήτου και cookie

Αυτή η Πολιτική απορρήτου και cookie εξηγεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε για εσάς και πώς τις χρησιμοποιούμε, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων όπου τα δεδομένα μεταφέρονται σε τρίτους όταν επισκέπτεστε ή πραγματοποιείτε αγορά στο ualaby.com (ο «Ιστότοπος»).

Το άτομο που είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι η INDUSTEX, SL, μια ισπανική εταιρεία με διεύθυνση στη διεύθυνση Av. Països Catalans, 34 8º andar 08950, Esplugues de Llobregat (Barcelona), Spain, εγγεγραμμένη στο Εμπορικό Μητρώο με το CIF B08984056 μέσω τηλεφώνου +34 93 254 71 00 και στείλτε email στο dataprotection@industex.com.

Η INDUSTEX, SL είναι μια εταιρεία που αναπτύσσει, εμπορεύεται και διανέμει πρωτότυπα και αποκλειστικά καταναλωτικά προϊόντα που προορίζονται για το ευρύ κοινό παγκοσμίως μέσω πολλαπλών καναλιών διανομής, συμπεριλαμβανομένων των απευθείας πωλήσεων στην τηλεόραση.

Καθιερώνοντας τη συμβατική σχέση με την INDUSTEX, S.L., αποδέχεστε ρητά τη συλλογή και τη χρήση των δεδομένων σας για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική απορρήτου και cookie. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο, συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησής σας, τη διεύθυνση IP, τη ζώνη ώρας και ορισμένα cookie που είναι εγκατεστημένα στη συσκευή σας.

Επιπλέον, καθώς περιηγείστε στον ιστότοπο, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τις μεμονωμένες ιστοσελίδες ή τα προϊόντα που βλέπετε, τους όρους αναζήτησης που χρησιμοποιείτε σε κάθε σελίδα του ιστότοπου, πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπο και τα δεδομένα σύνδεσης και τη γεωγραφική τοποθεσία . Αναφερόμαστε σε αυτές τις πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα ως "Πληροφορίες συσκευής".

Συλλέγουμε πληροφορίες συσκευής χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες τεχνολογίες:

- Τα «cookie» είναι αρχεία δεδομένων που λαμβάνονται στη συσκευή ή τον υπολογιστή σας και συνήθως περιλαμβάνουν ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookie και τον τρόπο απενεργοποίησής τους, διαβάστε την ενότητα Cookies.

- Τα αρχεία καταγραφής παρακολουθούν τις ενέργειες που εμφανίζονται στον ιστότοπο και συλλέγουν δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP, του τύπου του προγράμματος περιήγησης, του παρόχου υπηρεσιών Διαδικτύου, των σελίδων παραπομπής / εξόδου και των χρονικών σημείων.

- "Web beacons", "tags" και "pixels" είναι ηλεκτρονικά αρχεία που χρησιμοποιούνται για την καταγραφή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο περιήγησης στον Ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εικονοστοιχεία και τον τρόπο απενεργοποίησής τους, διαβάστε την ενότητα Συμπεριφορική διαφήμιση.

Όταν πραγματοποιείτε μια αγορά ή επιχειρείτε να πραγματοποιήσετε μια αγορά μέσω του ιστότοπου, συλλέγουμε το όνομά σας, τη διεύθυνση χρέωσης, τη διεύθυνση αποστολής, τα στοιχεία πληρωμής (συμπεριλαμβανομένων των αριθμών πιστωτικών καρτών), τη διεύθυνση email και τον αριθμό τηλεφώνου. Αναφερόμαστε σε αυτές τις πληροφορίες ως "Πληροφορίες παραγγελίας".

Ενδέχεται να συλλέξουμε "Εμπορικές πληροφορίες" από επισκέπτες του ιστότοπού μας, όπως το email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας, εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε εκπτώσεις, να λάβετε προσφορές στα προϊόντα μας ή να συμμετάσχετε σε διαφημιστικές ενέργειες.

Όταν μιλάμε για "Προσωπικές πληροφορίες" σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, εννοούμε τις Πληροφορίες συσκευής, τις πληροφορίες παραγγελίας και τις επιχειρηματικές πληροφορίες μαζί.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ;

Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία παραγγελίας που συλλέγουμε για να πραγματοποιήσουμε την αγορά των προϊόντων που παραγγέλθηκαν μέσω του ιστότοπου (συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας των στοιχείων πληρωμής σας, της διευκόλυνσης αποστολής και αποστολής τιμολογίων ή / και επιβεβαιώσεων παραγγελιών, διαχείρισης επιστροφών) Επιπλέον, χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για την παραγγελία: - Απαντήστε στις ερωτήσεις σας. - Αποτρέψτε πιθανή απάτη εναντίον σας ή εμάς. και - Όταν συναινείτε, στείλτε πληροφορίες ή διαφημίσεις που σχετίζονται με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας μέσω email ή τηλεφώνου.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η διαδικασία δεδομένων περιλαμβάνει την ανάλυση του προφίλ χρήστη ή πελάτη σας για να προσδιορίσετε ποιες είναι οι προτιμήσεις σας και επομένως ποια προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να σας ενδιαφέρουν κατά την υποβολή πληροφοριών. Για παράδειγμα, με βάση το ιστορικό αγορών και περιήγησής σας (δηλαδή, με βάση τα προϊόντα στα οποία κάνατε κλικ), θα κάνουμε προτάσεις για προϊόντα που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν και να παρέχουν λειτουργικότητα "ανάκτηση καλαθιού" "

Εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για επικοινωνία για εμπορικές προσφορές για τα προϊόντα μας και αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πλέον να τα λαμβάνετε, μπορείτε να επιλέξετε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής ή να μας στείλετε ένα email στο info @ ailoshop.pt . Μπορείτε να δείτε τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής σε οποιεσδήποτε πληροφορίες σας στέλνουμε μέσω email.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε για την εκτέλεση μιας σύμβασης ή όταν υπάρχει συμβατική σχέση μεταξύ μας, σύμφωνα με το άρθρο 6 1β) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (εφεξής «RGPD»), ο οποίος αναφέρει ότι τα δεδομένα μπορούν με σύμβαση ή εφαρμογή προσυμβατικών μέτρων. Εάν δεν έχετε συμβόλαιο με εμάς, η νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας είναι η «συγκατάθεση» άρθρο 6 1α).

Χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες συσκευής που συλλέγουμε για να εντοπίσουμε πιθανούς κινδύνους και απάτες (ιδίως τη διεύθυνση IP σας) και γενικά για τη βελτίωση και τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού μας (για παράδειγμα, δημιουργώντας αναλυτικά στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες μας περιηγούνται και αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο και αξιολογούν την επιτυχία του τις καμπάνιες μάρκετινγκ και διαφήμισης). Η νομιμότητα αυτών των θεραπειών είναι το νόμιμο συμφέρον μας. Όταν υποβάλλετε ερωτήσεις στην Εξυπηρέτηση Πελατών ή υποβάλλετε αξιώσεις που σχετίζονται με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, αυτό που μας νομιμοποιεί να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας είναι η συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις.

Πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα;

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε θα διατηρηθούν όσο διατηρείται η συμβατική σχέση μεταξύ των μερών, για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του αιτήματός σας ή του αιτήματός σας ή κατά τη διάρκεια της νομικής περιόδου νομικών και οικονομικών υποχρεώσεων, ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε και ελέγξτε την επιχείρησή μας, ή έως ότου μας ζητήσετε να τις διαγράψουμε.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να μοιραστούν τα δεδομένα;

Κοινοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους, εάν είναι απαραίτητο, για την παροχή των υπηρεσιών μας. Αυτή η υπόθεση περιλαμβάνει τους χρηματοοικονομικούς, αποθηκευτικούς χώρους, μεταφορές και τους παρόχους εξυπηρέτησης πελατών. Όταν χρησιμοποιούμε τρίτους που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας, λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις για να διασφαλιστεί ότι συμμορφώνονται με τον GDPR.

Χρησιμοποιούμε επίσης εξωτερικούς παρόχους φιλοξενίας και παρόχους επικοινωνίας που παρέχουν την απαραίτητη υποδομή για τη διατήρηση των δεδομένων σας με ασφάλεια, τη διαχείριση και την ανάπτυξη του ιστότοπου και του συστήματος πληροφοριών μας, καθώς και υπηρεσίες πληρωμών τρίτων για την εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων. Θα παρέχουμε σε αυτές τις εξωτερικές υπηρεσίες μόνο τις πληροφορίες που είναι απολύτως απαραίτητες για το σκοπό αυτό και υπό την προϋπόθεση ότι συμφωνούν να διατηρήσουν αυτές τις πληροφορίες ασφαλείς.

Επιπλέον, ενδέχεται να παρέχουμε συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία για τους πελάτες μας. πωλήσεις, μοτίβα επισκεψιμότητας και πληροφορίες σχετικά με ιστότοπους σε αξιόπιστα τρίτα μέρη, χωρίς να περιλαμβάνονται πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης

Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε το Shopify για να τροφοδοτήσουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το Shopify χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία εδώ: https://www.shopify.com/legal/privacy. Χρησιμοποιούμε επίσης το Google Analytics για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε πώς οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τον ιστότοπο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Google χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία εδώ: https://www.google.com/intl/el/policies/privacy/. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε το Google Analytics εδώ: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Devido à eficiência do serviço, alguns dos provedores mencionados acima estão localizados em territórios fora do Espaço Econômico Europeu que não oferecem um nível de proteção de dados comparável ao da União Européia, como os Estados Unidos. Nesses casos, informamos que transferimos seus dados com garantias adequadas e sempre mantendo a segurança de seus dados:

Alguns provedores são certificados no Privacy Shield, certificação que você pode consultar no seguinte link:

https://www.privacyshield.gov/list

Com outros provedores, assinamos cláusulas contratuais modelo aprovadas pela Comissão, qual conteúdo você pode consultar no seguinte link:

https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts- transfer-personal-data-third-countries_en

Por fim, também podemos transferir dados pessoais para terceiros na extensão permitida ou exigida por lei, uma autoridade judicial ou outra autoridade encarregada de fazer cumprir a lei, a fim de exercer nossos direitos legais, operar nossos sistemas adequadamente. ou para proteger nossos usuários e clientes ou a nós mesmos.

5) PUBLICIDADE DE COMPORTAMENTO

Conforme descrito acima, usamos suas informações pessoais para enviar anúncios personalizados ou comunicações de marketing que acreditamos ser do seu interesse.

Usamos tags de pixel do Facebook e do Google Adwords que permitem exibir anúncios personalizados para usuários do Facebook e do Google que estavam navegando anteriormente em nosso site. Para fazer isso, adicionamos o fragmento de código Pixel do Facebook e do Google Adwords ao código-fonte do nosso site, que estabelece um link para os servidores do Facebook e do Google, informando que você visitou o nosso site. Os dados coletados permanecem anônimos e a Industex não pode ver os dados pessoais de nenhum usuário individual.

Para obter mais informações sobre como seus dados pessoais são coletados e usados por meio de tags de pixel, consulte a política de privacidade:

– do Facebook disponível em https://www.facebook.com/about/privacy/

– do Google, disponível em https://policies.google.com/privacy?hl=es#intro

Você pode optar por não receber publicidade direcionada através dos seguintes links:

– Facebook: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

– Google: https://adssettings.google.com/authenticated?hl=es

Além disso, você pode desativar alguns desses serviços, visitando o portal de desativação da Digital Advertising Alliance em: http://optout.aboutads.info/.

ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, ο καθένας έχει τα ακόλουθα δικαιώματα:

δικαίωμα λήψης πληροφοριών από αυτήν την εταιρεία σχετικά με το εάν επεξεργαζόμαστε ή όχι προσωπικά δεδομένα.

δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα δωρεάν.

δικαίωμα λήψης των προσωπικών δεδομένων που έχετε παράσχει στην εταιρεία σε δομημένη μορφή για κοινή χρήση και μηχανική αναγνωσιμότητα και να τα διαβιβάζετε σε άλλο υπεύθυνο πρόσωπο ή εταιρεία χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση ·

δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση ανακριβών δεδομένων (που περιλαμβάνει την εγγύηση για τη μεταφορά τους σε τρίτους, εάν ισχύει) ·

δικαίωμα αίτησης διαγραφής, μεταξύ άλλων λόγων, όταν τα δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ·

σε ορισμένες περιπτώσεις που προβλέπονται στο άρθρο 18 του RGPD, το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας. Όταν η επεξεργασία είναι περιορισμένη, τα προσωπικά δεδομένα, με εξαίρεση την αποθήκευση, θα υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο με τη συγκατάθεση του ενδιαφερόμενου μέρους ή για την άσκηση ή υπεράσπιση αξιώσεων ή για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων άλλου φυσικού ή νομικού προσώπου ή για δημόσιο συμφέρον σημαντικό μέρος της Ένωσης ή ενός κράτους μέλους ·

δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για άμεσο μάρκετινγκ ή διαφημιστικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ και

δικαιώματα που σχετίζονται με την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων και το προφίλ.

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας πριν από το INDUSTEX, SL στέλνοντας το αίτημά σας:

μέσω ταχυδρομείου στη INDUSTEX, SL Països Catalans, 34 8ος όροφος 08950, Esplugues de Llobregat (Βαρκελώνη), Ισπανία ή μέσω email στη διεύθυνση dataprotection@industex.com

7) ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ;

Το RGPD απαιτεί από εμάς να ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες ασφαλείας για την αποθήκευση και την κοινοποίηση των πληροφοριών που συλλέγουμε μέσω αυτού του ιστότοπου ή οποιουδήποτε άλλου μέσου για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης. Όλες οι πληροφορίες αποθηκεύονται, αρχειοθετούνται και διαχειρίζονται με ασφάλεια σύμφωνα με την Πολιτική Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών.

8) ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με οποιαδήποτε πτυχή του απορρήτου ως μέρος της υπηρεσίας ή της επιχειρηματικής μας σχέσης, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση dataprotection@industex.com και, εάν ικανοποιηθεί, θεωρήστε ότι το αίτημά σας δεν έχει επιλυθεί σωστά. , έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε την αξίωσή σας στην Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δεδομένων (CNPD). Μπορείτε να βρείτε στοιχεία επικοινωνίας και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων στη διεύθυνση www.cnpd.pt.

ΑΝΗΛΙΚΟΣ

Ο ιστότοπος δεν προορίζεται για άτομα κάτω των 18 ετών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies εκτός από τις τεχνολογίες παρακολούθησης για τον καθορισμό και την αλληλεπίδραση με cookie, όπως μετρητές επισκεπτών ή "ετικέτες pixel", για διάφορους σκοπούς που εξηγούνται σε αυτήν την πολιτική cookie.

Τα cookie είναι μικρά αρχεία με γράμματα και αριθμούς που λαμβάνονται στον υπολογιστή σας εάν συμφωνείτε. Αυτά τα cookie μας επιτρέπουν να διακρίνουμε τους χρήστες του ιστότοπου και, κατά συνέπεια, μας βοηθούν να κάνουμε την πλοήγηση στο μέλλον πιο γρήγορη, ευκολότερη, πιο προσιτή και πιο διαισθητική. Έτσι, η υπηρεσία που μπορεί να προσφερθεί μπορεί να βελτιωθεί. Τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι για ανάλυση. Τα cookie ανάλυσης σάς επιτρέπουν να αναγνωρίζετε και να μετράτε τον αριθμό των επισκέψεων, εκτός από την παρακολούθηση και ανάλυση της συμπεριφοράς των χρηστών σε συνδεδεμένους ιστότοπους. Αυτό μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τη λειτουργία του ιστότοπου, για παράδειγμα, διευκολύνει τους χρήστες να αναζητήσουν πληροφορίες.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης δέχονται αυτόματα cookie. Έχετε την επιλογή να επιτρέψετε, να αποκλείσετε ή να διαγράψετε cookie που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας ρυθμίζοντας τις επιλογές προγράμματος περιήγησης που έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας. Εάν απενεργοποιήσετε ορισμένα cookie, ορισμένες διαθέσιμες υπηρεσίες ενδέχεται να παύσουν να λειτουργούν. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε ένα cookie, συνήθως μπορείτε να το κάνετε μέσω του μενού "Εργαλεία" ή μέσω "Επιλογές". Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε το μενού "Βοήθεια" του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείται.

Ενδέχεται να πραγματοποιήσουμε μια ανάλυση της επισκεψιμότητας των χρηστών. Αυτή η ανάλυση θα πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας τις διευθύνσεις IP και τα cookie που είναι απαραίτητα για την εξασφάλιση ασφαλούς σύνδεσης με το διακομιστή. Δεν χρησιμοποιούμε cookies για την αποθήκευση προσωπικών δεδομένων ή συνήθειες περιήγησης.

Δεν τροποποιούμε τα δεδομένα που συλλέγονται ούτε συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με την περιήγησή σας στον Ιστότοπο όταν δεν αποδέχεστε Cookies ή εάν έχετε επιλέξει την επιλογή «χωρίς παρακολούθηση» στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Διατηρούμε το δικαίωμα να προσθέσουμε ή να αλλάξουμε τους όρους αυτής της πολιτικής απορρήτου κατά την κρίση μας και χωρίς προειδοποίηση. Εάν αλλάξουμε αυτήν την πολιτική απορρήτου, η νέα πολιτική απορρήτου θα δημοσιευτεί σε αυτόν τον ιστότοπο και θα τεθεί σε ισχύ από την ημερομηνία δημοσίευσης σε αυτόν τον ιστότοπο. Ελέγχετε τακτικά αυτήν την πολιτική απορρήτου για να διασφαλίσετε ότι διαβάζετε την τελευταία έκδοση και κατανοείτε τι κάνουμε με τις πληροφορίες σας. Όπου είναι δυνατόν, θα σας ενημερώσουμε για τυχόν αλλαγές πριν από την εφαρμογή.